Heleen Witvliet

Als je van iemand kunt zeggen dat atletiek met de paplepel is ingegoten dan ben ik dat wel! Mijn beide ouders waren fanatieke atleten, maar ook op bestuurlijk vlak bij u.a.v. Hellas zeer actief. Ik zeg wel eens dat ik "in de verspringbak ben opgegroeid". Natuurlijk was er voor mij maar één sport om te doen.....................juist ja!

De baanatletiek was mijn ding; 100, 200 maar vooral de 400 mtr. Kon hierop ook landelijk goed meekomen gezien mijn 4de plaatsen bij de Nederlandse kampioenschappen in mijn juniorentijd. Jammer genoeg kreeg ik een chronische liesblessure waardoor ik niet meer op topniveau kon trainen. Ben altijd wel wat blijven lopen, gewoon om fit te blijven. Dat had niet veel om het lijf hoor. Ik relativeer die inspanningen zelf als; "mijn loopschoenen uitlaten".

Sport is zo met mij verweven dat ik na mijn middelbare schooltijd fysiotherapie (met sportfysiotherapie als specialisme) ben gaan studeren. Komt mij nu natuurlijk goed van pas. Heb me inmiddels ook gespecialiseerd in Running Therapie. Binnen Running Therapie proberen we de energie die het hardlopen oplevert te gebruiken om je ook op andere gebieden prettiger, veerkrachtiger te voelen en weerbaarder te maken. Voor mij is Run-Inn Utrecht dus niet alleen maar een leuke plek om je te adviseren over je nieuwe hardloopspullen. Nee, door mijn specifieke kennis en opleiding wil ik je graag het lopen laten "beleven". Overigens laat ik de laatste tijd mijn schoenen steeds langer uit!

Onze openingstijden.

Maandag    

5 oktober

gesloten 

Dinsdag

op afspraak  

Woensdag

op afspraak 

Donderdag

op afspraak

Vrijdag 

2 oktober

gesloten 

Zaterdag

3 oktober

gesloten

Zondag 

4 oktober

op afspraak