Geurt Bagchus

                       

Atletiek algemeen en hardlopen in het bijzonder is mijn leven. Vanaf mijn dertiende door het atletiekbacil besmet geraakt en nooit meer genezen. Aanvankelijk alle afstanden op de atletiekbaan gelopen en later de overstap naar het langere werk op de weg gemaakt. Heb inmiddels 31 marathons gelopen en een veelvoud van kortere wedstrijden.

In 1984 besloot ik om mijn passie, mijn ervaring te gebruiken om, als één van de eersten in Nederland, een unieke, echte hardloopwinkel in Tilburg te beginnen. Heb aan de basis gestaan van de ontwikkeling van de hardloop winkelketens zoals die nu in Nederland zijn. Ben in het bezit van tal van trainersdiploma’s en heb de opleiding tot sportpodoloog gedaan. Ik combineer dus mijn eigen ervaring als loper met de noodzakelijke theoretische en praktische kennis om u optimaal te adviseren over uw aankoop om maximaal en blessurevrij te kunnen genieten van het hardlopen. In 2009 ben ik in Utrecht gaan wonen en sindsdien was het onze ambitie om hier een echte hardloopwinkel te beginnen waar het accent nog ligt op persoonlijke aandacht, (brabantse) gezelligheid, passie voor het lopen, enthousiasme en vakkennis.

Sinds 2012 heb ik de Loopgroep Run-Inn Utrecht opgezet. Vrijwel dagelijks ben ik met de diverse loopgroepen op pad. Van absolute beginners tot en met marathonlopers. Met evenveel plezier begeleid ik lopers die voor het eerst 5 km achterelkaar kunnen lopen tot wedstrijdatleten dik onder de 40 minuten op de 10 km lopen. Begeleiden is niet alleen hup, hup roepen (belangrijk) maar ook individuele schema's maken, loopstijl analyseren en leren verbeteren, vraagbaak zijn. Een andere passie die ik probeer te combineren: reizen en hardlopen. Heb zelf de meeste grote marathons van de wereld al gelopen. Twee jaar gelden zijn we met de loopgroep naar Istanbul geweest, vorig jaar hebben meegedaan aan een hardloopfeest in Palma de Mallorca en dit jaar staan Budapest en New York op ons menu.

Tot ziens bij Run-Inn Utrecht.

Onze openingstijden.

Maandag    

5 oktober

gesloten 

Dinsdag

op afspraak  

Woensdag

op afspraak 

Donderdag

op afspraak

Vrijdag 

2 oktober

gesloten 

Zaterdag

3 oktober

gesloten

Zondag 

4 oktober

op afspraak