Hardlooptraining bedrijven

Run-Inn Utrecht organiseert hardlooptraining voor bedrijven. Een gezonde en vitale werknemer presteert beter. Dat weten de meeste mensen natuurlijk. En er is bij de meeste bedrijven aandacht voor gezonde voeding in de bedrijfskantine, een prettige sfeer op de werkvloer en aandacht en begrip bij eventuele persoonlijke problemen. Alleen voor het samen bewegen is bij de meeste bedrijven minder aandacht. Toch blijkt uit onderzoeken dat bewegen de makkelijkst beïnvloedbare factor is om de persoonlijke vitaliteit van medewerkers te vergroten. Hardlooptraining voor bedrijven is daarin een makkelijke manier om dat te bewerkstelligen. Samen hardlopen en samen naar een evenement toewerken geeft deelnemers veel nieuwe energie. Run-Inn Utrecht kan hierin maatwerk bieden. Regelmatige hardlooptrainingen geven voor uw werknemers. Voor beginners maar ook voor ervaren hardlopers. Wij komen graag bij u langs om te bespreken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Diverse trainingen en loopgroepen

Naast hardlooptraining voor bedrijven heeft Run-Inn Utrecht jarenlange ervaring diverse hardlooptrainingen en loopgroepen. Van een beginnerscursus tot het trainen van gevorderde hardlopers die aan wedstrijden mee willen doen. Naast 8 verschillende loopgroepen geven we techniektraining. 80% van de blessures komt voort uit een verkeerde looptechniek. Tijdens speciale techniektraining analyseren we het huidige looppatroon, bespreken we verbeterpunten en dit passen we toe in de training. Licht en ontspannen hardlopen is het doel.

Contact

Wil u meer informatie over de verschillende trainingen en loopgroepen of wilt u een afspraak maken over hardlooptraining voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen graag. Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar. Op de website vindt u onze contactgegevens.


Hardlooptraining bedrijven