Hardlooptechniek training

Run-Inn Utrecht geeft hardlooptechniek training. 80% van de blessures komt voort uit een verkeerde looptechniek. En met kleine aanpassingen in je looptechniek zijn die dus te voorkomen. Alleen heb je dat zelf meestal niet in de gaten. Tijdens de hardlooptechniek trainingen analyseren we jouw looppatroon. Dit doen we vanuit onze eigen expertise en jarenlange ervaring en door middel van videoanalyses. Deze analyse bespreken we en daar halen we jouw specifieke verbeterpunten uit en vervolgens gaan we er in de training mee aan de slag. De hardlooptechniek training bestaat uit 3 sessies en een oefenprogramma.

Sportspreekuur

Als je last hebt van een blessure kun je ons sportspreekuur bezoeken. Om de twee weken is op vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur het sportspreekuur. Samen met podotherapeut Paul de Kort en fysiotherapeut Heleen Witvliet gaan we op zoek naar de oorzaak van je blessure en adviseren we je over het hersteltraject. Het sportspreekuur gaat op afspraak. Dit voorkomt onnodig wachten en je weet daardoor zeker dat je alle persoonlijke aandacht krijgt die nodig is.

Hardloopschoenen

Goede hardloopschoenen zijn belangrijk voor je looptechniek. Vaak kopen mensen hetzelfde merk en model als ze al hadden. Bij Run-Inn Utrecht kijken we juist naar je looptechniek en proberen we samen een schoen die je helpt om de ideale looptechniek verder toe te passen. Eindeloos en moeiteloos hardlopen is ons uitgangspunt. Bij ons vind je dan ook de minder bekende merken. Maar wel merken die je heel veel hardloopplezier kunnen bieden. Bij Run-Inn Utrecht kun je ook terecht voor hardloopkleding.

Hardlooptechniek training