Hardloopschoenen kopen

Veel mensen die op zoek zijn naar hardloopschoenen kopen vaak hetzelfde merk en model als ze al hadden. Bij Run-Inn Utrecht kijken we juist naar je looptechniek en proberen we samen een schoen die je helpt om de ideale looptechniek verder toe te passen. Eindeloos en moeiteloos hardlopen is ons uitgangspunt. Bij ons vind je dan ook de minder bekende merken. Maar wel merken die je heel veel hardloopplezier kunnen bieden. Bij Run-Inn Utrecht kun je naast hardloopschoenen kopen ook terecht voor hardloopkleding.

Sportspreekuur

We hebben ruim 33 jaar ervaring met het maken van loop- en bewegingsanalyses. Ook kun je terecht op ons professionele sportspreekuur. Heb je last van een vervelende blessure? Maak dan een afspraak. Samen met onze fysiotherapeut en podotherapeut maken we een grondige analyse van je klacht en helpen we je met het herstel.

Exclusieve aandacht

Bij Run-Inn Utrecht vinden we het belangrijk om alle tijd en aandacht voor je te hebben. Daarom werken wij voornamelijk op afspraak. Tijdens een sessie bekijken we je hardlooptechniek en delen we onze kennis exclusief met jou. We werken van maandag tot en met donderdag alleen op afspraak. Op vrijdag en zaterdag kun je gewoon bij ons binnen lopen. Op vrijdag kun je terecht van 11.00 tot 19.00 en op zaterdag 10.30 tot 17.00 uur. Op zondag werken we op afspraak. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons telefonisch of per mail bereiken. Wilt u goede hardloopschoenen kopen? Maak dan een afspraak bij Run-Inn Utrecht!

Hardloopschoenen kopen