Hardloopreizen

Run-Inn Utrecht organiseert hardloopreizen naar de bekendste marathons. Zo zijn we met een loopgroep naar Istanbul geweest, hebben we meegedaan aan een hardloopfeest in Palma de Mallorca en dit jaar organiseren we hardloopreizen naar de marathons van Budapest en New York op het programma.

New York City Marathon

De marathon van New York is natuurlijk de bekendste marathon ter wereld en om daar aan de start te mogen staan is een belevenis. Wij bieden de mogelijkheid! De voorinschrijving voor deze 7-daagse reis met een eigen voorbereidingsprogramma en reisbegeleiding is nu geopend. Voor deze reis werken we samen met TUI Sports (voorheen Holland Runner). Tui kan als marktleider de scherpste prijzen en de beste voorwaarden bieden waar wij graag op meeliften. Binnen deze reis bieden wij onze eigen Run-Inn Utrecht reis: je eigen begeleidingsprogramma, trainingsbijeenkomsten en persoonlijke trainingsschema’s. Alles is erop gericht om jouw New York City Marathon een onvergetelijke ervaring te maken.

Advies op maat

Naast hardloopreizen kun je bij Run-Inn Utrecht terecht voor advies op maat voor hardloopkleding en schoenen en verzorgen we trainingen van beginners tot marathonlopers. In alles wat we doen staat de juiste looptechniek centraal. In onze trainingen maar ook met betrekking tot hardloopschoenen. We kijken naar de schoen die jou helpt om de ideale looptechniek makkelijker toe te laten passen. Bij Run-Inn Utrecht vinden we het belangrijk om alle tijd en aandacht voor je te hebben. Daarom werken wij voornamelijk op afspraak. Tijdens een sessie bekijken we je hardlooptechniek en delen we onze kennis exclusief met jou. We werken van maandag tot en met donderdag alleen op afspraak.


Hardloopreizen