Bedrijfstrainingen

Om maar door uw open deur binnen te lopen: “een gezonde, vitale werknemer presteert beter"!

En dan nu de hamvraag: wat doet u er aan om uw medewerker gezond te maken, gezond te houden? Natuurlijk zijn er in uw bedrijfsrestaurant alleen gezonde maaltijden te verkrijgen, u zorgt voor een prettige sfeer op de werkvloer en hebt veel begrip voor mogelijke persoonlijke omstandigheden. Een mooi lijstje. Ik wil daar nog wat aan toevoegen: samen hardlopen! Uit onderzoek blijkt dat bewegen de makkelijkst beïnvloedbare factor is om de persoonlijke vitaliteit van uw medewerker te vergroten. Ruim 2.4 miljoen Nederlanders trekken wekelijks tenminste 2 x hun hardloopschoenen aan. Ook onder de medewerkers van uw bedrijf zullen er al een flink aantal door dit gezonde virus besmet zijn. 

Geeft u mij de kans, om door middel van regelmatige hardlooptrainingen, van uw mensen nog gezondere, enthousiaste en vitalere werknemers te maken. Samen hardlopen, samen naar een evenement toewerken geeft aan de deelnemers, maar ook aan uw bedrijf, heel veel nieuwe energie.

Ik sta voor u klaar om dit te gaan begeleiden. Heb een veeljarige achtergrond als atleet/hardloper/trainer. Mijn vrouw Heleen en ik “runnen” een loopgroep met zo’n 200 leden en ik verzorg bij collega bedrijven al een aantal trainingen. Trainingen voor beginners maar ook voor ervaren hardlopers. Mag ik met u in gesprek komen over de mogelijkheden die ik u te bieden heb?  

voor meer info: info@runinn-utrecht.nl of 06-50245939

Afijn, ik hoop dat ik, in een persoonlijk gesprek, u enthousiast mag maken over mijn hardlooptrainingen voor uw medewerkers. “Mens sana in corpore sano” (een gezonde geest in een gezond lichaam). Dat wilt u vast. Tot gauw. Bedankt voor uw aandacht.