Techniektrainingen

 

 

Hardlopen is geweldig, maar die blessures……….!

Hardlopen is echt jouw sport. Je bent lekker buiten aan het bewegen op een tijdstip die jou het beste uitkomt, met een inspanning die voor jou dat lekkere hardloopgevoel oplevert. Jammer genoeg dwingt vaak een blessure je tot stoppen. 

80% van alle hardloopblessures komt vanuit een verkeerde looptechniek!  Kleine aanpassingen in je looptechniek doen vaak wonderen! Zelf kun je dat nauwelijks veranderen. Ik ga je daarbij helpen met een serie speciale techniektrainingen. In drie bijeenkomsten van een uur analyseren we (o.a. door videoanalyse, 50 jaar hardloop-  en 30 jaar trainerservaring) je huidige looppatroon, bespreken verbeterpunten en gaan er in de training mee aan de slag. Licht en ontspannen hardlopen is waar het om draait. Elke twee weken hebben we een speciaal sportspreekuur waar je gebruik van kunt maken. Met als uiteindelijk resultaat:  eindeloos en moeiteloos hardloopplezier.

Overigens mag je natuurlijk ook meedoen als je wel lekker klachtenvrij aan het lopen bent maar toch wil weten of je techniek verbeterd kan worden. De kosten voor deze analyse,  3 trainingen en oefenprogramma bedragen slechts € 45.00. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@runinn-utrecht.nl. Elke maand start een nieuwe training bestaande uit 3 bijeenkomsten van een uur. Steeds op dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur.