Beginnen met hardlopen Utrecht

Wil je beginnen met hardlopen in Utrecht en weet je niet zo goed waar en hoe te beginnen? Schrijf je dan in voor de beginnerscursus van Run-Inn Utrecht. In 14 weken ervaar je hoe leuk en ontspannen hardlopen kan zijn. De cursus draait vooral om lekker lopen maar ook aandacht voor trainingsopbouw, warming up en cooling down. Ook letten we goed op je houding en coördinatie. Je krijgt tips, bijvoorbeeld over schoenen, kleding en voeding. Er wordt wekelijks onder begeleiding getraind en daarnaast train je een of twee keer per week zelfstandig volgens een persoonlijk trainingsschema. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers dus er is genoeg ruimte voor persoonlijk advies en begeleiding.

Eindeloos en moeiteloos hardlopen

Wanneer je gaat beginnen met hardlopen in Utrecht zijn goede schoenen belangrijk. Bij Run-Inn Utrecht kijken we juist naar je looptechniek en proberen we samen een schoen die je helpt om de ideale looptechniek verder toe te passen. Eindeloos en moeiteloos hardlopen is ons uitgangspunt. Bij ons vind je dan ook de minder bekende merken. Maar wel merken die je heel veel hardloopplezier kunnen bieden. Bij Run-Inn Utrecht kun je ook terecht voor hardloopkleding.

Aanmelden

Wil je beginnen met hardlopen in Utrecht? Meld je dan nu aan voor onze beginnerscursus. Er wordt getraind vanaf het verzamelpunt in Park Oog in Al, ingang hertenwei. Neem contact met ons op om je aan te melden. We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail. Langskomen kan ook, we hebben op vrijdag en zaterdag inloop bij onze locatie aan de Kanaalstraat. Je kunt hier ook terecht voor hardloopschoenen en -kleding.

Beginnen met hardlopen Utrecht