Loopgroep Run-Inn Oog in Al

Loopgroep Run-Inn Oog in Al.

Kom en loop mee!

 

Elke dag zijn er trainingsgroepen van Loopgroep Run-Inn Utrecht actief. We hebben groepen voor beginnende lopers, snelle en minder snelle lopers, ervaren en minder ervaren lopers. Een ding staat altijd voorop: plezier hebben in het hardlopen.

Oog in Al kent inmiddels een heel goed lopende Loopgroep. We trainen vanaf ons verzamelpunt in park Oog in Al, 't Hijgend Hert. De gezamelijke trainingen zijn altijd intervaltrainingen. Iedereen heeft verder een eigen loopschema met persoonlijke doelen. Wil je meer uit je hardloopinspanningen halen, techniek verbeteren, makkelijker- en efficiënter lopen, afstand uitbreiden, sneller worden of naar een specifiek doel/wedstrijd toe werken, dan is deelname aan één van onderstaande trainingsgroepen een optie voor je.  Ook geven we speciale techniektrainingen. In een blok van 3 x 1 uur leer ik je technisch goed te lopen.

Maandagavondgroep (19.30 uur):

Rustige trainingsgroep. Ook ideaal voor lopers die geblesseerd zijn geweest, langere tijd uit de running zijn geweest en het hardlopen weer op willen pakken. Ideale groep als je nog niet zo lang het hardloopvirus te pakken hebt.

Dinsdagavond (19.00 - 20.00 uur) Techniektraining.

3 bijeenkomsten van een uur om je looptechniek te optimaliseren.

Dinsdagavondgroep (20.15 uur):

Snelle trainingsgroep. gevorderde lopers met de ambitie om sneller te worden en aan wedstrijden mee te doen. Veel aandacht voor verbeteren van looptechniek en snelheid.

Woensdagochtend (09.00 uur):

Gevorderde lopers waarbij nadruk ligt op verbeteren van conditie, kracht, looptechniek en langzaam uitbouwen van de loopafstand. Een groep voor alle snelheden. 

Woensdagavond (19.30 uur):  

Rustige trainingsgroep ideaal voor beginnende lopers. Je kunt al wel een half uur aaneengesloten hardlopen alleen nog niet zo snel. Fijne in-stap groep als je na een periode van inactiviteit (blessure, net moeder geworden, geen tijd, geen motivatie) weer gaat hardlopen. Heel veel aandacht voor de looptechniek..

Donderdagavond (20.00 uur):

Baantraining Atletiekbaan Amaliapark Voor alle leden van Loopgroep Run-Inn Utrecht.

Vrijdagochtend (09.30 uur).

Hele rustige trainingsgroep. Eigenlijk het vervolg van onze beginnersgroep. Snelheid van ondergeschikt belang. Verantwoord bewegen, conditie onderhouden of verbeteren. Keep fit groep.  

Vrijdagavond (19.15 uur):

Beginnersgroep Stap voor stap leren hardlopen, conditie en houding verbeteren.

Ervaren hoe leuk en gezond hardlopen, ook voor jou, is.

 

Zaterdagochtend (08.30 uur):      

Gevorderde lopers met de ambitie om sneller te worden, aan wedstrijden mee te doen. Veel aandacht voor verbeteren van looptechniek.

Bovendien verzorgen wij ook trainingen voor bedrijven. Wil je met je collega's toewerken naar een loopevenement of wekelijks lekker trainen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Kom langs voor meer info, bellen (0650245939) of mailen info@runinn-utrecht.nl kan natuurlijk ook.